stop je zoektocht

In onze vacatures benoemen we dit ook zo. Niet alleen met je grootste troef, je talent, maak je kans bij ons een uitdaging te vinden, maar ook vanuit geografisch standpunt kan dit weleens lukken. 

Groep Van Eyck is sterk verankerd in de Kempen en tegelijk ook zeer actief op de as Mechelen - Machelen. Ondertussen hebben we al verschillende collega's die enthousiast zowel in de ene als op een andere vestiging actief zijn. 

Bekijk onze vacatures en meldt je als je meer info wil.

Pro Mano werkt nauw samen met de vestigingen van Groep van Eyck en kent hierdoor de behoeften en noden aan tewerkstelling binnen elke vestiging. Dankzij deze overkoepeling kan Pro Mano zeer innovatief en creatief omgaan met de verschillende vacatures en gegevens.

Een van deze innovatieve trajecten hebben we "vlinders" gedoopt. Tewerkstelling op verschillende vestigingen waarbij dezelfde talenten worden ingezet. Zowel voor het bedrijf als voor de medewerker zonder fout een meerwaarde.

de juiste man op de juiste plaats

                                    Ben jij de persoon die wij zoeken?                                       Wil je graag Groep Van Eyck leren kennen?

 

                                       Wij zoeken steeds gemotiveerde teamleden.                                           Kijk snel naar onze vacatures en vervolledig ons team.

Happy guy pointing 1.jpg
grijze achtergrond.png

Vacatures

Klik op de functie die bij je past om de volledige vacature te zien

Operationeel Coördinator - Domein De Putten - Kasterlee

Start nog vandaag!

Ben jij onze helpende hand? Motiveer ons dat je de perfecte aanvulling bent van ons team en mail ons je motivatie en CV door.

grijze achtergrond.png