een bedrijf met ideeën

Aan al onze medewerkers bieden wij een waaier aan mogelijkheden, zoals het meewerken tijdens evenementen, verzorging van feesten op diverse locaties en het bieden van een extra hulp op piekmomenten bij één van onze horecapartners.

Leren doe je in onze PRO-academy. Verrijk jezelf en versterk je positie in de arbeidsmarkt!

Pro Mano is het wervings- en selectie instrument voor Groep Van Eyck. Een trendsetter in personeelsondersteuning voor evenementen en horeca, dit voor alle afdelingen eigen aan de sector: zaal, keuken, logistiek, afwas,...

Wij laten onszelf alsook ons personeel roteren tussen zoveel mogelijk taken zodat je alles binnen de sector leert. Onze doelstelling: 1 persoon kent 3 taken en 3 taken kunnen ingevuld worden door 1 persoon.


IMG_2161.JPG

Rudy Aerts

Sinds 1991 maakt hij deel uit van Groep Van Eyck en kent hierdoor de organisatie door en door. Hij weet als geen ander wie waar het best kan ingezet worden en is het aanspreekpunt voor al onze zaal en logistiek medewerkers.

IMG_2174.JPG

Nathalie De Voght

Deze spring in 't veld maakt sinds 2016 deel uit van ons team. Haar flexibiliteit, interesse en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ze op de kortste tijd haar weg vond in onze organisatie. Als aanspreekpunt voor onze ambulante keukenmedewerkers staat zij midden in het hart van onze eventafdeling.

IMG_2110.JPG

Sarah Martens

De eerste die je tegenkomt bij een kennismaking met Pro Mano, onze rots in de branding van de administratie en planning van de medewerkers. Sinds 2014 bij Groep Van Eyck, waarmee ze tegelijk mee aan de wieg stond van
Pro Service, het huidige Pro Mano.

Luc Pirard

Bijna 10 jaar bij Groep Van Eyck en helemaal doordrongen van de normen en waarden waarvoor de organisatie staat. Dit maakt van hem de ideale hulplijn om behoeften en noden aan medewerkers mee in te vullen op de verschillende vestigingen.


Jouw werkplek

Groep van eyck

Pro Mano levert in eerste instantie personeel aan alle vestigingen van Groep Van Eyck.
Groep Van Eyck is reeds 40 jaar actief in de sector en heeft in het totaal 11 vestigingen in de Kempen en regio Mechelen. 

start nog vandaag!

Ben jij onze helpende hand? Start met je in te schrijven in Forganiser, ons online planningssysteem.
Zet je beschikbaar op momenten dat je kan en wil werken en bekijk je werkschema waar en wanneer je maar wil.

Wij contacteren je na het ontvangen van je sollicitatie via Forganiser.

 

grijze achtergrond.png